Betulke Supplement Shaklee Berbeza dengan Supplement Lain di pasaran

Nak pilih Supplement kena hati-hati. Macam mana anda buat research untuk insurans pilihan anda, macam tu jugak supplemen.

Macam-macam pilihan yang ada. Tapi kenapa saya pilih SHAKLEE bukan yang lain?

Shaklee ni dah bertapak lama dekat Malaysia. Tanya pada mak abah kita, diorang mmg dah pernah amalkan Shaklee. Bagi mereka yang pentingkan kesihatan, mungkin dah hampir atau lebih 30 tahun diorang amalkan SHAKLEE.

Pelik kan, kenapa mesti SETIA sangat dengan SHAKLEE ni. Product luar kot bukan product bumiputera pun.


Semestinya ada perbezaan yang sangat ketara kan.

Persoalannya, betulke Supplement Shaklee berbeza dengan supplement lain di pasaran?


Imej yang berkaitan


Purity Potency Performance
Always safe, Always Work, Always Green

Shaklee amat mementingkan purity, potency, dan performance product mereka supaya dapat mencapai tahap kesihatan optimum  pengguna.


Produk yang dibangunkan berdasarkan sains dan bukan mitos supaya product yang dihasilkan selamat bukan sahaja pada manusia malah pada bumi juga.



The Shaklee difference

Lebih 100 000 ujian
Setiap tahun shaklee menjalankan ujian kualiti bagi memastikan keaslian dan keberkesanan produk terpelihara dan selamat digunakan.



350 saringan ke atas 
Shaklee melakukan 350 saringan sisa perosak sebelum meluluskan ramuan botani yang baharu.

250 ujian pesticide
Shaklee menjalankan lebih 250 ujian sisa perosak yang diperlukan oleh United States Pharmacopeia


125 Kajian saintifik
Shaklee telah menerbitkan sebanyak 125 kajian saintifik. Nutriferon sendiri melalui peringkat kajian selama 40 tahun lamanya.

Lebih 300 juta peruntukan
Lebih 300 juta dolar telah diperuntukkan untuk kajian dan pembangunan produk Shaklee


Landmark Study
Kajian shaklee ke atas pengguna yang telah mengamalkan shaklee selama lebih 20 tahun menunjukkan kesihatan mereka adalah lebih baik dari mereka yang tidak mengamalkan supplemen.

Patent
71 produk patent dan patent-pending. Produk Shaklee tidak boleh ditiru atau diciplak oleh orang/ syarikat lain.

121 medals
Selain angkawasan NASA iaitu Mark dan Scott Kelly, sebanyak 121 medals berjaya di perolehi oleh Atlet yang mengamalkan Shaklee dalam sukan seperti Sukan Olimpik 2016 di Rio.


The Shaklee difference


"Di dalam Kajian Penanda Aras bagi pengambilan makanan tambahan untuk jangka masa yang lama…



Para Penyelidik dari university of California Berkeley menunjukkan bahawa mereka yang menggunakan supplement Shaklee memiliki taraf kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang langsung tidak mengamalkan pengambilan supplement

Sebagai Contoh..
kajian menunjukkan pengguna supplement Shaklee memiliki penanda bio yang lebih baik, berkaitan kesihatan jantung, kesihatan kardiovaskular kesihatan kognitif dan stress biologi

Selama 40 tahun saya berada di Shaklee, saya menyaksikan pelbagai jenis orang dari ahli sukan ternama dalam pertandingan bertaraf dunia,
seperti ahli sukan projek daedelus kepada angkasawan, dapat beraksi pada potensi optimum melepasi batas dan halangan di angkasa
tetapi perkara yang paling memuaskan adalah apabila dapat bekerjasama dengan keluarga dari pelbagai generasi yang masih mempercayai dan menjadi pengguna setia produk Shaklee
Kerana ianya selamat dan kerana ianya berkesan"



Ye inilah reason kenapa saya setia dengan SHAKLEE.  Semestinya Shaklee bukan produk yang bergantung kepada mitos zaman dulu kala, tapi ia telalh melalui beberapa kajian.

Inilah perbezaan antara SHAKLEE dengan supplement yang lain. 



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**



BERMINAT?

INGIN DAFTAR MEMBERSHIP?

INGIN MEMBUAT PEMBELIAN?
BOLEH HUBUNGI SEPERTI DI BAWAH:

👇👇👇👇


Untuk Order dan Konsultasi :

Yuzaine Samilan 
0192648121 
SID: 865477 

Popular posts from this blog

Khasiat Vitamin C Untuk Kecantikan Kulit Wajah

Makanan Terbaik Untuk Jantung Yang Sihat