Posts

Showing posts from June, 2017

Disclaimer/ Penafian Tentang Pemakanan Organik dan Produk Shaklee

Image
Hendaklah semua pelanggan saya untuk mengetahui terlebih dahulu diclaimer/ penafian berkaitan blog ini tentang produk Shaklee.

Disclaimer/Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. 

Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan  mahupun dianggap sebagai preskipsi. 


Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.

Memandangkan saya ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kis…

Betulke Supplement Shaklee Berbeza dengan Supplement Lain di pasaran

Image
Nak pilih Supplement kena hati-hati. Macam mana anda buat research untuk insurans pilihan anda, macam tu jugak supplemen.

Macam-macam pilihan yang ada. Tapi kenapa saya pilih SHAKLEE bukan yang lain?

Shaklee ni dah bertapak lama dekat Malaysia. Tanya pada mak abah kita, diorang mmg dah pernah amalkan Shaklee. Bagi mereka yang pentingkan kesihatan, mungkin dah hampir atau lebih 30 tahun diorang amalkan SHAKLEE.

Pelik kan, kenapa mesti SETIA sangat dengan SHAKLEE ni. Product luar kot bukan product bumiputera pun.

Semestinya ada perbezaan yang sangat ketara kan.

Persoalannya, betulke Supplement Shaklee berbeza dengan supplement lain di pasaran?




Purity Potency Performance
Always safe, Always Work, Always Green

Shaklee amat mementingkan purity, potency, dan performance product mereka supaya dapat mencapai tahap kesihatan optimum  pengguna.

Produk yang dibangunkan berdasarkan sains dan bukan mitos supaya product yang dihasilkan selamat bukan sahaja pada manusia malah pada bumi juga.




Lebih 100 000 uji…