Masalah Kulit Berminyak Dan Kering Selesai

MASALAH KULIT BERMINYAK DAN KERING SELESAI DENGAN SHAKLEE


Ramai yang tidak selesa dengan masalah kulit mereka yang berminyak dan juga kering. Kulit yang berminyak, kering juga akan menyebabkan wajah kelihatan kusam dan tidak bermaya. 

Kulit wajah yang tidak dibersihkan dengan baik menyebabkan kotoran akan melekat pada kulit dan banyak sel mati tidak dapat dikeluarkan. 

Pemilihan produk skin care yang tidak sesuai dengan kulit juga menyebabkan sel-sel kulit rosak. Oleh itu sel yang rosak tadi perlu diperbaiki bukan sahaja secara luaran malah dalaman.

ESP dan VITAMIN C SHAKLEE selesaikan masalah kulit berminyak dan kering



Dengan pengambilan ESP dan Vitamin C Shaklee dapat menaikkan seri wajah seseorang di mana kulit penggunanya akan kelihatan lebih sihat, bersih dan lebih segar.

Protein ESP sangat penting untuk membina sel-sel baru kulit menggantikan sel-sel yang telah mati tadi. Ia juga memperbaiki sel kulit supaya sel yang baru tumbuh adalah lebih sihat berbanding sel sebelumnya.

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit adalah membantu penghasilan kolagen dalam badan yang tidak dapat terhasil dengan sendirinya. Semakin usia meningkat, kolagen dalam badan juga semakin berkurangan. Vitamin C shaklee bertindak mengikut pelepasan masa. 500mg vitamin Shaklee dapat bertahan sehingga 5 jam di mana badan dapat menerima vitamin C sentiasa.

Pengambilan Vitamin C tanpa pelepasa masa adalah merugikan walaupun ia diambil dengan jumlah 10000mg. kerana badan tidak dapat menyerap keseluruhan vitamin C dalam satu-satu masa. Lebihan Vitamin C tadi akan dikeluarkan melalui air kencing.

TESTIMONI OFFLINE BAGI MASALAH KULIT BERMINYAK DAN KERING

TESTIMONI 1

----------------
Asalnya bos saya nie beli ESP nie untuk kurus. Tapi 2 minggu pertama dia makan rasa nafsu makan membuak2. Amik ESP kul 7.30 kul 11.00 dah bunyi dah perut rasa lapar yang amat. Mujurlah saya ada healing crisis yg sama.. Saya bagitau awal2 mmg ada org yang akan rasa mcam tu.. Jadi saya suh dia teruskan..Rasa lapar sebenarnya menunjukkan badan perlukan air bagi mengeluarkan toksin dalam badan melalui air kencing.

Tetiba (hari yg mengujakan saya), hari ni tgh2 diskus pasal result student dia bgtau..............jeng jeng jeng.......

" .. akk perasan sejak akk amik ESP ni muka akk dah xberminyak la..semalam akk pergi pasar rabu muka xberminyak pon..selalu berpeluh2 pastu muka dah berminyak dah.. Kalo ok yang nie akk nak teruskan lah..taknak dah tukar2 produk lain..."

Alhamdulillah..Saya senyum sahaja


TESTIMONI 2

----------------
Lanjutan dari testimoni bos saya td..

"..Owh akk pun sama ek..kite pun sama.. selalu kalo lambat mandi (kes malas mandi), tghri muka dah berminyak2..lagi2 kalo balik kampung..kampung panas atap zinc..mmg dah xselesa..rasa muka melekit..tpi skrg dah xlagi..muka pun xkering...lembap2 jea tapi tak berminyak..


wah..seronok..
Ambil ESP jea dah dapat khasiat yang selama nie kite cari2..baru ambil ESP..blom GLA dengan Vitamin e yang mmg dh terkenal kebaikan dia untuk kulit..





Ni gambar terbaru akak tanpa sebarang make up. letak lip balm je. Alhamdulillah, selepas amalkan Vitamin C dan ESP secara konsisten, akak lebih rasa konfiden nak keluar rumah tanpa makeup. Dulu nak jalan dekat pun nak pakai bedak. Nak cover muka berminyak. Sekarang tak perlu lagi.


Jadi untuk mereka yang inginkan kulit yang sihat boleh amalkan ESP dan Vitamin C Saklee ni.



Untuk order dan konsultasi:


Yuzaine Samilan 
0192648121 
SID: 865477 
ig: @beautifulsyrup 
fb: Yuzaine Samilan
fbpage: Rahsia Keluarga Sihat

Popular posts from this blog

Khasiat Vitamin C Untuk Kecantikan Kulit Wajah

Betulke Supplement Shaklee Berbeza dengan Supplement Lain di pasaran

Makanan Terbaik Untuk Jantung Yang Sihat