Kurus Dengan Set Bajet Shaklee

Alamak, umur makin meningkat.. anak baru sorang tapi masih tak capai berat sebelum mengandung??

Tahu tak semakin meningkat usia, semakin banyak beranak semakin sukar untuk berat dikurangkan.

Salah satu faktor adalah kadar metabolisme yang semakin berkurangan mengikut usia.


Nak pergi Gym, nak beli product kurus tapi semua mahal????


Jangan risau, dalam Shaklee kami ada set bajet untuk anda.



Set Bajet ini membantu anda untuk kurus baik Lelaki mahupun perempuan. Memandangkan promosi November kali ni melibatkan set kurus bajet, jadi saya cerita berkenaan 2 produk ni iaitu Lecithin dan Alfalfa Complex.

Sebenarnya ada beberapa lagi produk Shaklee yang membantu anda untuk kurus. Antaranya adalah Energizing Soy Protein, Cinch Mix, Energy Tea, Omega Guard, dan juga Herblax.


Bagi yang mempunyai bajet rendah, anda masih boleh kurus dengan set bajet Shaklee.

Untuk kurus dengan Shaklee, anda akan melalui 3 peringkat iaitu:


1. Memecah/ Membakar lemak 

    Omegaguard ataupun Lecithin

2.Cuci usus dari toksin + singkir lemak

    Herblax dan Alfalfa Complex

3. Bina otot untuk tingkatkan metabolisme

    Energizing soy protein ataupun Cinch Mix


set bajet kurus


Bagaimana semua produk di atas boleh bantu anda untuk kurus!!

Lecithin, 180 biji HANYA RM52.50 - BAKAR LEMAK

🌱 Menyerap vitamin larut lemak (A,D, E , K)
🌱 Menghalang enapan lemak di hati
🌱 Memecahkan lemak dan kolestrol, membersih saluran darah, pengambilan tambahan dapat mengemulsi dan membantu metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh.
🌱 Pengambilan yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang.
🌱 Mencantikkan otot dan kulit, melembap dan menghaluskan kulit, mengaktifkan metabolisme sel dan melambatkan penuaan.
🌱 Meringankan sembelit, meleraikan toksin dalam usus.

OmegaGuard, 90 biji RM136 - BAKAR LEMAK

🌱Membantu penurunan berat badan dengan bertindak seperti hormon meningkatkan keupayaan badan untuk pembakaran lemak.
🌱 Mengurangkan penghasilan lemak yang melindungi organ badan dan sekitar pinggang.
🌱 Mengurangkan selera makan, memberi rasa kenyang lebih lama
🌱 Mengurangkan keradangan dan penakungan air dalam tisu badan.
🌱 Mengaktifkan pengeluaran air yang tidak perlu dalam badan seterusnya memberikan kesan penurunan berat yang signifikan.

Alfafa Complex 330 biji  HANYA RM 53.75 -BUANG LEMAK CAIR LEMAK

Alfafa Complex 700 biji RM 97.50

Bakar lemak sudah. Cair lemak pun sudah. Maka kita perlu lah buang lemak2 yang dah dibakar/ cairkan tadi. Proses pembuangan ni boleh melalui kaedah detoks. Jadi macam mana kita nak mulakan detoks?

Haa, masa nilah alfafa akan mainkan peranan berikut:

🌱 Mencuci hati, darah dan usus- makanan yang sangat beralkali boleh normalkan kembali badan yang berasid, membersihkan hati, kolon, darah, menyingkirkan toksin juga mencantikkan kulit dan otot.
🌱Penggunaan jangka panjang dapat menyingkirkan lemak dan kolestrol , mengurangkan kolestrol, mengandungi saponin iaitu span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.
🌱Melegakan keletihan
🌱Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastrik, sembelit, hepatitis dan hyperacidity
🌱Sangat berkesan untuk pencernaan dan buang angin, menjadikan badan terasa ringan.


CINCH SHAKE RM173


Perasan tak, untuk orang yang berbadan gempal dan mengalami proses penurunan berat badan yang cepat, mereka akan mengalami satu proses di mana badan akan menggeleber dan lembik. 

Nah, inilah masanya protin memainkan peranannya.

🌱 Indeks gilsemik rendah (22); menjadikan ia sesuai untuk penghidap kencing manis dan mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga,
🌱 Mengandungi Cinch pro iaitu campuran ekslusif protein yang diperkayakan dengan leucine-asid amino.

           Leucine : memelihara otot semasa menurunkan berat badan 

           Leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat di dalam protein.

🌱Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
🌱 Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan rasa puas dan kenyang
🌱Tinggi serat (6g setiap hidangan)
🌱Sumber soya non-gmo
🌱 Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan.
🌱 Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berat badan.
🌱 Didatangkan dengan 3 perisa, coklat, cafe latte dan vanila.


*Ia amat sesuai untuk lelaki mahupun wanita.Bagaimanapun ia tidak sesuai untuk ibu mengandung kerana kandungan cinch boleh mengecilkan saiz pinggan dan membakar lemak, dikhuatiri berat bayi tidak naik dengan baik.

ESP- Energizing Soy Protein - 850g RM150

🌱 Mengoptimumkan penyerapan nutrien lain.
🌱 Membekalkan tenaga berpanjangan, kurang rasa lapar walaupun berpuasa.
🌱 Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, kulit lebih lembut selepas 2 minggu penggunaan.
🌱 Mengembalikan keserian kuliy dan kepejalan otot.
🌱Tiada pengawet, perasa, pemanis tiruan, rasa asli soya dan vanila
🌱 Tiada asid urik
🌱 1 hidangan ESP bersamaan 2x daging, 4x telur, 12 susu rendah lemak

*Kalo cinch tadi tidak sesuai untuk ibu mengandung, ESP pula amat sesuai diamalkan oleh ibu mengandung mahupun ibu menyusu.


JOM TENGOK TESTIMONI PENGGUNA















Untuk Order dan Konsultasi :


Yuzaine Samilan 

0192648121 
SID: 865477 
ig: @beautifulsyrup 
fb: Yuzaine Samilan



Yuzaine Samilan 0192648121 SID: 865477 ig: @beautifulsyrup fb: Yuzaine Samilan

Popular posts from this blog

Khasiat Vitamin C Untuk Kecantikan Kulit Wajah

Betulke Supplement Shaklee Berbeza dengan Supplement Lain di pasaran

Makanan Terbaik Untuk Jantung Yang Sihat