Cara Elak Puting Susu Dari Berkerak



Mesti tension kan bila puting botol anak cepat je berkerak. Baru tukar sebulan dah berkerak. pakai plak botol avent, tommee tippee, pigeon. mahal tu nak cari spare puting lain.

Jangan risau, saya dah ada teknik bagaimana cara elak puting susu dari berkerak



HANYA DENGAN HAND DISH WASH
masalah anda selesai.





Testimoni 
-------------
Hanya letakkan setitis, masukkan air dan gunakan berus botol, gosok-gosok sedikit di dalam bahagian botol dan puting. Best sangat sebab dia lembut. Guna setitik je dah boleh buat buih banyak sebab dia pekat.
Haaa...ni part paling best. Saya cuci botol Hasya, boleh bulat mata tau, sebab terkejut. Puting botol yang berkerak tu, dah macam puting botol baru. Clear. Guna Dish Wash ni la. Sangat jimat kan. WOW.

.
Sebotol HAND DISH WASH SHAKLEE, jika hanya digunakan untuk mencuci botol susu boleh tahan berbulan-bulan. Dan bukan itu sahaja, kelebihannya juga adalah tidak mempunyai bahan kimia dan toksik, selamat untuk seisi keluarga dan alam semulajadi. GO GREEN YEAH.



Kenapa perlukan Hand Dish WASH?

πŸ‘ Lembut pada tangan
πŸ‘ Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan, ramuan diekstrak daripada jagung dan kelapa
πŸ‘ Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak. Tahan lama kerana kepekatannya
πŸ‘ Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak. 
πŸ‘ Menjadikan pinggan bersih berkilau.
πŸ‘ Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki
πŸ‘ Tidak bertoksik
πŸ‘ Hipoalergenik
πŸ‘ Tanpa klorin
πŸ‘ pH seimbang
πŸ‘ Tanpa bahan kimia berbahaya



APA Yang HAND DISH WASH boleh buat 




Hand dish wash mmg best buat basuh botol Anak..

πŸ‘‰ Lemak dan minyak susu pada botol mudah hilang.

πŸ‘‰ Mengelakkan puting botol dari berkerak.

πŸ‘‰ Tahan lama (penjimatan sehingga 6bln ke atas sekiranya hanya mencuci botol dan pam susu shj)

πŸ‘‰ Setitik boleh basuh semua part Pam lacte duet .

πŸ‘‰ Setitik boleh basuh 4-5 botol susu malah lebih lagi.

πŸ‘‰ Sangat jimat.

πŸ‘‰Tidak memedihkan tangan. 


Kalo sape Jenis allergic sabun mmg sesuai guna sabun ni.
Saya kalo pakai sabun biasa tgn terus kedut pedih mcm kena rendam lama dgn air. Lepas pakai hand dish wash terus takde masalah tu.
.


πŸ‘‰ Minyak pada kuali , periuk mudah hilanh

πŸ‘‰ Lemak2 sup daging/ tulang pun mudah tanggal



HANYA RM29.68 sahaja sebotol. Tahan hampir setahun, takpayah beli puting botol susu yang baru. double YAY.





Untuk Order dan Konsultasi :

Yuzaine Samilan 

0192648121 
SID: 865477 
ig: @beautifulsyrup 
fb: Yuzaine Samilan
fbpage: Rahsia Keluarga Sihat

Popular posts from this blog

Khasiat Vitamin C Untuk Kecantikan Kulit Wajah

Betulke Supplement Shaklee Berbeza dengan Supplement Lain di pasaran

Makanan Terbaik Untuk Jantung Yang Sihat