Vitamin untuk seisi keluarga

Ramai orang sedar akan keperluan vitamin untuk seisi kelurga. Corak pemakanan dan kehidupan yang berbeza dan terdedah kepada pencemaran menjadikan masyarakat sekarang berlumba-lumba untuk mencari kesedaran mengenai kesihatan.

Benar! Sakit, mati, hidup, sihat itu semua adalah kerja Tuhan. Tapi kita sebagai umatnya selayaknya perlu berusaha ke arah perkara yang positif, ke arah kehidupan yang sihat.Kos sara hidup yang mahal menjadikan ramai orang berkira-kira untuk memberikan supplemen terbaik untuk seisi keluarga. Bayangkanlah, 1 family mempunya 5 orang. Maka terpaksa menyediakan vitamin untuk seisi keluarga mungkin mencecah RM500. Belum campur insuran lagi kan.

Jangan risau, semuanya ada penyelesaian. Dengan memiliki Omega Guard menjadikan keperluan kesihatan keluarga menjadi lengkap. Selain menjaga sumber pemakanan, kehadiran Omega Guard dalam keluarga anda dapat memelihara kesihatan bersama. Omega Guard adalah Vitamin untuk seisi keluarga.
Kenapa Omega Guard Vitamin Seisi Keluarga??

Warga tua (Ibu, Bapa, Datuk dan Nenek

Mencegah alzheimer dan memelihara fungsi sendi.

Semakin kita tua, daya ingatan semakin hilang malah keupayaan sendi juga semakin berkurangan menyebabkan ramai golongan berusia mengalami sakit belakang dan sakit lutut terutamanya. Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan membantu untuk mencegah kemusnahan enzim yang penting dalam membentuk tisu rawan.


Kehadiran DHA dalam omega guard membantu meningkatkan keupayaan ingatan dalam pembelajaran sekaligus mengurangkan risiko Alzheimer yang selalu dihidapi kebanyakan golongan berusia.Anak dari 1 tahun dan ke atas


Meningkatkan keupayaan ingatan dalam pembelajaran. Juga memperbaiki eczema dan juga asthma. Kehadiran DHA dan EPA selain meningkatkan keupayaan ingatan dalam pembelajaran turut membantu menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan mental termasuk kemurungan.


Dengan kelebihan Omega Guard dalam meningkatkan sistem imun membuatkan ia dapat memerbaikan alahan kulit pesakit eczema. EPA dan DHA dari Omega Guard mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi. Emosi yang tidak terkawal juga merupakan faktor utama Eczema.


Minyak ikan dari Omega Guard ini boleh mengurangkan keradangan yang disebabkan pengeluaran "histamine" dari badan yang memberi isyarat untuk sistem imun bertindak dengan bahan asing yang disangkakan musuh. 


Omega Guard dengan minya Omega-3 sangat dikenali sebagai lemak baik yang boleh mengurangkan simptom asma dan keradangan. Ia akan memperbaiki saluran darah yang mengalami keradangan seterusnya mengurangkan simptom astma.Dewasa

Turunkan paras kolestrol, strok, mencegah kanser, menstabilkan emosi dan mengawal berat badan berlebihan.


🍁 Omega-3 merupakan asid lemak yang penting untuk membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yang timbul daripada punca andropos.


🍁 Omega-3 diperlukan untuk mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS


🍁 DHA dan EPA boleh menentang thrombosis tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah.


🍁 Membantu melicinkan saluran darah dan peredaran darah yang lancar


🍁  Membantu mengekalkan tekanan darah normal


🍁 Membantu merendahkan tahap kolestrol dan menghindar kolestrol LDL


🍁 Mengawal obesiti dan juga arteriosclerosis


🍁Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung


🍁 Memelihara penglihatan, pendengaran dan mencegah migraine


🍁 Membantu mengrangkan risiko penyakit jantung


🍁 Mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE serta penyakit byah pinggang.


🍁 Omega-3 boleh mencegak kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon


🍁 Merangsang kesihatan hati selepas pembedahan.


🍁 Membantu memelihara fungsi-fungsi sendi dan goutIBU HAMIL / IBU MENGANDUNG

Mengurangkan risiko pre-eklampsia, untuk tumbesaran dan perkembangan otat janin dan mengurangkan risiko alergy kepada bayi selepas lahir.TAK PERCAYA???

JOM KITA TENGOK TESTIMONI PULA

Vitamin untuk berat


Vitamin hamil untuk eczema
Dapatkan OMEGA GUARD dari kami BeautifulSyrup untuk kesihatan anda seisi keluarga. Setiap pembelian supplemen Shaklee dari kami layak mendapatkan FREE CONSULTATION daripada kami.


Hubungi Segera:


Yuzaine Samilan 

0192648121 
SID: 865477 
ig: @beautifulsyrup 
fb: Yuzaine Samilan
fbpage: Rahsia Keluarga Sihat

Comments

Popular posts from this blog

6 Petua Berkesan Buang Angin Dalam Badan

Buah Pinggang Rosak Selepas 6 Tahun Amalkan Shaklee

7 Sebab Kenapa Lelaki Kepala Botak