Batuk, Selesema dan Asma anak semakin pulih

Naluri semuljadi setiap ibu bapa, apabila anak menghidap selesema, batuk dan juga asma buat hati ibu terutamanya tidak keruan.

Berulang alik ke hospital, anak meraung apabila diberi nebulizer, lebih teruk lagi apabila anak perlu melalui proses 'sucking' untuk membuang segala lendir dan kahak yang boleh mendatangkan bahaya.


Setiap peringkat umur anak pasti melalui proses ini. Bagi seorang ibu, mereka akan cuba yang terbaik untuk mengurangkan kesakitan anak mereka.

Pelbagai usaha dilakukan antaranya memberikan Omega Guard sumber minyak ikan terbaik untuk anak. 

Omega Guard yand bersifat anti radang membantu melebarkan salur pernafasan. Jadi lebih banyak darah yang membawa oksigen dihantar dari peparu ke jantung seterusnya di pam ke seluruh badan. Selain itu Omega Guard juga berperanan mencairkan darah seterusnya melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.

Satu kajian di Hospital Diraja Prince Alfred, Australia menunjukkan mereka yang makan ikan lebih dari sekali seminggu dapat mengurangkan risiko yang berkaitan dengan pernafasan.

Hasil kajian mendapati tidak wujud kumpulan makanan atau khasiat lain yang mempunyai kaitan dalam meningkat atau mengurangkan risiko asma kecuali ikan.

Ini memberi gambaran bahawa pengambilan minyak ikan dapat mencegah penyakit asma terutama semasa kecil.

Bagi menghidap asma kronik, pengambilan dos tinggi minyak ikan dapat mengurangkan serangannya,

Omega Guard mengandungi Omega-3 yang bertindak mencegah penyakit asma ketika kanak-kanak serta dapat mengurangkan serangan asma.

Jom kita tengok apa kata ibu-ibu yang memberikan Omega Guard pada anak merekaUntuk Order dan Konsultasi :

Yuzaine Samilan 
0192648121 
SID: 865477 
ig: @beautifulsyrup 
fb: Yuzaine Samilan
fbpage: Rahsia Keluarga Sihat

Comments

Popular posts from this blog

6 Petua Berkesan Buang Angin Dalam Badan

Buah Pinggang Rosak Selepas 6 Tahun Amalkan Shaklee

7 Sebab Kenapa Lelaki Kepala Botak