Beli Vivix Secara Ansuran

Vivix memang terkenal dan kaya dengan khasiatnya. Oleh kerana keistimewaan Vivix itu sendiri menjadikan ianya satu supplemen yang amat diidamkan di kalangan mereka yang menjaga kesihatan dan perawatan diri.

Atas inisiatif team BeautifulSyrup, kami memperkenalkan sistem ansuran bagi memudahkan pelanggan kami untuk memiliki Vivix dengan kadar zero interest.

Bagaimanapun, sistem ansuran kami adalah berbeza dengan sistem ansuran kedai-kedai biasa di mana hanya selepas bayaran penuh barulah pelanggan kami akan menerima Vivix mereka.

Kelihatan seperti tidak berbaloi menunggu lama untuk memiliki Vivix?

Ya, kerana anda tidak terus menerima barang. Tetapi sebenarnya kami penyediakan satu platform di mana anda mula menabung untuk memiliki Vivix. Bayangkan sekiranya sistem ini tidak disediakan, anda mungkin tidak terfikir untuk menabung demi sebotol kesihatan anda.

Kami juga menyediakan sistem kutu ataupun dropship kepada anda bagi mereka yang ingin memiliki Vivix. Anda hanya perlu membentuk satu team kutu ataupun membuat pembelian terus dari pihak kami. Tiada yuran pendaftaran. Tiada syarat. Setiap pembelian anda akan mendapat insentif hanya daripada pihak kami. Untuk maklumat lanjut anda boleh menghubungi Pn Yuzaine di talian 0192648121. Pertanyaan  melalui whatsapp amat digalakkan.

Haruslah diingat, team kutu adalah dibentuk oleh anda sendiri bukan dari kami. Kami hanya membekalkan produk dan memberi konsultasi kepada anda berkenaan cara pemakanan ViVix.

Bayaran Vivix secara ansuran ini adalah inisiatif kami memandangkan ramai yang mempunyai keperluan untuk memiliki Vivix terutama untuk diberikan kepada ibu bapa. Atas sebab itulah kami bermurah hati untuk menyediakan sistem ini kepada anda.

Diharapkan dengan adanya sistem ansuran ini akan memudahkan anda untuk memiliki kesihatan yang optimum.Yuzaine Samilan
0192648121
SID: 865477
ig: @beautifulsyrup
fb: Yuzaine Samilan 

Comments

Popular posts from this blog

6 Petua Berkesan Buang Angin Dalam Badan

Buah Pinggang Rosak Selepas 6 Tahun Amalkan Shaklee

7 Sebab Kenapa Lelaki Kepala Botak